BANNER1-2
BANNER2
BANNER3-1

PRODUK TAMPILAN

Tentang Kami

*Yueqing Tongda Wrie Electric Factory (markas) diadegkeun dina 1990 * bisnis utama kami geus ngembang sarta manufaktur saklar kontrol industri, kayaning Micro Pindah, Rocker Pindah, Telephone Hook Pindah, Push Button Pindah, Tact Pindah, Kulkas Pindah jeung saterusna. * Produk kami parantos lulus uji UL, C-UL, ENEC, VDE, KC, CE, CB, TUV, CQC, EX (buktina ledakan) sareng sertifikasi kaamanan domestik atanapi sadunya. * anu geus disatujuan ku konsumén urang (merek kawentar Cina kayaning Media, Supor, LG Tianjing, Okin, Joyoung, Povos, Wirlpool, SEB Perancis, Teka jsb) jeung geus gaining Kinérja ti kualitas produk alus urang.

bérita paling énggal